Anjung ABUAIMAN

PELAJARKU PENUTUP ZIARAH RAYA TAHUN INI

Posted on: October 26, 2008

Hari ini pelajarku datang beraya ke rumah. Menunya spesial sikit iaitu Buras hasil buatan mamaku. Menu ini adalah permintaan pelajarku ketika kuliah akhir bersama mereka. Menu-menu lain adalah masakan menu khas oleh isteriku . Walaupun hari ini dia berpuasa, semua masakannya sedap-sedap belaka. Itulah istimewa isteri saya, taraf masakannya sebanding masakan chef hotel.

Bagi pelajar yang datang, saya ucapkan terima kasih walaupun terpaksa mereda hujan lebat. Mereka tetap melangkah kaki kerumahku kerana sebuah janji antara murid dan gurunya. Bagi yang tidak datang, hari ini adalah hari terakhir raya terbuka dirumahku. Kalau nak datang, ketemu  raya tahun hadapan kalau dipanjangkan usia.

10 Responses to "PELAJARKU PENUTUP ZIARAH RAYA TAHUN INI"

wah,,,bestnya…..harap-harap En jemput kami tahun 2 plak di masa akan datang.hehehe

TERIMA KASIH BANYAK2 ENCIK…………

NAK TAU…………TIME KAMI PULANG, BANJIRRRRRR…ARSAR AIR SAMPAI PARAS BETIS DEKAT SIMPANG RUMAH ENCIK……….TAPI KAMI X KISAH SEBAB MEMANG KAMI PENGKAJI BANJIR….HEHEHE
APA2 PUN KAMI HAPPY SANGAT N KENANGAN DENGAN RAKAN2 NI SAMPAI BILA2 KAMI INGAT………..TIME KASIH KAWAN2!!!!
TIME KASIH BANYAK BUAT ENCIK NORDIN N FAMILY

salam en…
terima kasih atas segala hidangan yang disediakan untuk kami…syukur alhamdulillah…memang sedap pn sume mkanan 2 klh chef wan…smpai bdk2 nie tmbah bnyak kli…
nanti kami tunjuk gmba kami harung banjir mse nk blk dr umah en ye…hehehe…wlupaepun sronok gak sebab x pnah pg rye umah org smnpai air naik…
akhir kte…terima ksi yg x trhingga untuk en sekeluarga…doakan ktorg…
salam

salm en…

yummy…lazat btul mknan smlm….time kaseh la sudi terime lg kdtgn sye smlm…mklmlah dh yg ke scnd time….
x thu la knp…tp ble msuk rumah en…selera nk makan terus naekk…..
time kaseh 4 buras dr kunak…jauh buras tu jalan,sian nenek kne pos jauh2 untuk kami………..itu la smpai kwn2 mtk tapau lg..siap nk bwk balik bakul buras skali…ish2,x patut…klu ye pn jgn angkut skali ngan bakul kan en….hehe…
en…tine kaseh juga utk pinggan baru utk dkhskan utk kami…..moga2 bertmbhla rezeki en. sekelurga smpai bler2….amen…..

doakn kejayaan kami dunia akhrat…

wslam…….

terima kasih banyak2 encik.
mudah-mudahan tahun depan lau ada rezeki kami pg lagi rumah encik.
kemarin tu hari paling kenyang sampai ndak tergerak badan n samapi mau tertido rumah encik lagi.

yala encik banjir dekat simpang masuk rumah encik tu time kami balik. kiri dan kanan jalan banjir. nasib kami naik kereta ceh padahal kereta sewa he….

selamat pg dan balik dari kelantan….amin….

berjuta-juta tq la utk en & family.. sebab sediakan macam2 juadah kami..buras mamak en mmg sedap, yg menu yg lain2 pun sedap jg…insya Allah raya tahun depan kami datang lagi…wlaupn kami teda subjek lagi dengan en, pd sem akan dtg..Terima kasih dgn sgala tunjuk ajar n ilmu yg d curahkan..

kami xkan lupa en. sbg pensyarah kami..

Selamat jalan dan kembali dari Kelantan…

emm…btul2…..sy sokong.

arigato kozaimas en.nrdn n family……best sngt mkn smlm..
wlpun dh 2 kli kami beraya umah en. tp en still lg sudi trima kt org g beraya…alhamdulillah…murah rezeki….
terubat jgk mskan family kt kg ble terima layanan drpd keluarga en. nordn…hrp2 tradisi ni dpt la dtruskan yer..hehe…

k la…..doakn kejayaan kmi yer nk ambek exam nie…..tkt gak sebab kalau a,b,c ni kena la sediakan peluru banyk2 sket.
km doakn rezeki & kesjhteraan en. & family terus berpanjangn…

wassalam

salam…
terima kasih sekali lg tok hidangan yg en desiakan…syukur alhamdulillah…
xpe en…ujan ke bnje ke…ktorg redah je…hehehe
semoga bertambah rzki en sekeluarga..de rzeki ktorg dtg lg ek…hehehe
pinggan baru kg kan en….thanks tok nenek coz ssh pos kan buras dr kg…Allah sje dpt bls…amin
time kaseh en tok en ,istri dan kluarga
salam

Salam tuk semua..
walaupun dah lambat.. namun seperti yang lain nak ucap terima kasih banyak2. walaupun banyak halangan tuk kerumah enc tapi kami kuatkan semangat demi janji yang belum termetrai…
buras nya sedap…inilah raya terakhir kami ngan kawan-kawan yang datang pada hari tu..
tahun depan dah wat haluan masing-masing…
papun kawan-kawan.. jangan lupakan doakan kejayaan kita semua..
kenangan tetap tersenat dalam sanubari…
warna ungu menjadi tema…he..he..

perkara yang kami tak leh lupa..kedatangan kami sangat dinanti sehinggakan buras pun di kirim dari Tawau..
paling best… set pinggang – mangkuk dan gelas semuanya baru.. khas untuk menyambut anak murid yang disayangi…uiks…

semoga Allah melimpahkan rahmat dan kasihsayangnya kepada keluarga encik…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

TAKWIM HIJRAH

HARGA EMAS

To get the gold price, please enable Javascript.

%d bloggers like this: